Tallers Professionals

Mou-te al llarg del dia amb una sèrie de tallers professionals basats en la pràctica individual i tècnica d’aquests artistes reconeguts internacionalment.

I al vespre, quan la ciutat cobra vida amb el moviment, als participants se’ls donarà accés exclusiu a la totalitat del Festival Figueres es MOU 2019.

Al Figueres es MOU hi trobaràs el teu espai. Ens movem.

Professorat

Amy Voris

ARTISTA

Aquestes sessions comencen amb estructures obertes per a la improvisació que s’encavalquen gradualment amb suaus indicacions per generar moviment.

A la darrera part de la sessió, explorarem el procés de retorn als estímuls de moviment com a invitació a créixer i aprofundir en la relació amb ell.

En general, aquestes sessions busquen fomentar un ambient autodirigit i capaç i crear les condicions per a un enfocament integral i holístic de la dansa en solitari. El temps de reflexió s’incorpora a les sessions i les respostes individualitzades són benvingudes.

Ben Wright

ArtistA

Wright es compromet a crear un espai de suport generós i generós perquè els participants s’hi adhereixin – treballa amb una obertura no suposada, és transparent en el seu pensament i observacions i veu les preguntes com a guia.

Les sessions proporcionaran un espai per a converses entre iguals i una oportunitat perquè els participants juguin, improvisin i debatin idees sobre fer, viure i ballar. Viresque aquirit eundo – Recollim forces a mesura que anem.

Janet Novas

ArtistA

El taller començarà amb un escalfament basat en la repetició de petits exercicis que aniran evolucionant al llarg de la classe. A poc a poc s’anirà incrementant el nivell d’energia física alliberant el nostre cos i descobrint noves possibilitats d’una manera més conscient en el treball creatiu.

A la segona part ens enfocarem en un treball més personal utilitzant eines bàsiques de la improvisació i posant a l’alumne sota una pregunta constant, ocupant i ajudant a trencar esquemes establerts.

L’objectiu principal d’aquest taller és despertar en l’alumne la necessitat de descobrir, de tafanejar, de gaudir i arriscar sense por a l’error o de la idea del fracàs.

Raymond Naval

ArtistA

El taller serà de dansa contemporània. Treballarem la força de el cos amb exercicis. També aplicarem algunes idees de Laban Movement Analysis que ens ajuda a definir diferents dinàmiques en moviment durant una improvisació.

El moviment és fort i lleuger, expressiu i amb una musicalitat definida. Fusionarem dinàmiques de dansa urbana amb les tècniques de ball clàssic i modern.

Wilhelminia Ojanen

ArtistA

A través d’aquest taller, anirem explorant la força amb suavitat, descobrint la poesia innata del cos pressionant els límits del nostre esgotament i a través d’això la nostra sensibilitat.

Basant-nos en pràctiques que exerceixen la nostra presència i atenció, anirem escalfant el cos mitjançant un treball en planta en espiral i acrobàcies per posar-nos en peu, entrar en contacte amb el treball i improvisar guiats i aprofundir en un espectre de material coreogràfic. Aquesta és una pràctica poètica, però extremadament física, deixarà el cos tou i la ment oberta.

El nostre objectiu és crear un ambient positiu, encoratjador i inclusiu que permeti una exploració honesta, la presa de riscos i la connexió.

Ariadna Peya

ArtistA

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Més informació...

Castell de Sant Ferran (Figueres)

Sala interior i sala exterior per la realització dels tallers professionals de dansa i moviment al Castell de Sant Ferran la fortalessa més gran d’Europa.

Figueres és l’epicentre del territori de l’Alt Empordà, els seus principals atractius són el paisatge, la cultura i la història. Està situada  a quinze quilòmetres del mar Mediterrani, als peus dels Pirineus i envoltada per tres parcs naturals.

Allotjament

Lorem Ipsum

Dietes

S’inclouen l’esmorzar i el dinar al Restaurant del Castell de Sant Ferran del 30 al 4 de juliol.

El festival donarà una ampolla d’aigua de 1,5L al dia a cada participant.

Experiències

Entrades als esdeveniments de pagament de la programació del MOU 2020 i centres d’interés de la ciutat.

Aquestes inclouen:

  • Entrada al Museu Dalí
  • Entradal al Museu de l’Empordà
  • Visita guiada al Castell de Sant Ferran
  • Entrada al Museu del Joguet
  • Entrada al Museu de la Tècnica

Welcome Kit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Altres Serveis

Accés lliure a wifi i punt d’electricitat en les zones on es realitzen els tallers professionals.

Zona per guardar objectes de valor a la zona d’acampada.

Tarifes especials a hotels de Figueres utilitzant el codi WORKSHOPSMPU2020 – podeu consultar-les aquí.

Horaris

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Workshops