Sobre el Festival

Figueres es MOU és un festival anual de dansa i arts del moviment que té com a objectiu apropar aquestes disciplines al públic de les comarques gironines, fomentant l’accessibilitat i la participació de la cultura a la ciutadania.

Esdeveniment revulsiu per la dansa i la cultura de la ciutat amb una important perspectiva comunitària. Una eina per a l’expressió ciutadana; una eina per al moviment i la transformació social i cultural.

Nascut l’any 2014, el festival porta set anys apropant el llenguatge de la dansa i el moviment a la ciutadania de Figueres a través de la programació de qualitat, la formació, la sensibilització i el suport a diversos projectes vinculats al món de la dansa. Al llarg de totes aquestes edicions, la ciutat de Figueres ha acollit artistes de països com França, Anglaterra, Alemanya o Itàlia, entre d’altres, oferint mostres de dansa de tots els estils, tant a nivell nacional com internacional.

Enguany celebrem la vuitena edició amb artistes que mostraran les seves propostes artístiques per diferents espais de la capital de l’Alt Empordà. El festival forma part de la xarxa nacional espanyola de festivals de carrer Red Acieloabierto, de la Plataforma d’Arts de Carrer de Catalunya, i compta amb el segell de qualitat E.F.F.E. (Europe for Festivals, Festivals for Europe).

Ho fan possible:

El festival Figueres es MOU vol agrair a les següents entitats per fer possible aquest esdeveniment, per creure en els seus organitzadors, i per ajudar-los a promoure la dansa i la cultura arreu de la ciutat de Figueres i els seus voltants.