Figueres es MOU ha lliurat la recaptació de la darrera edició del festival al Grup Iris. Concretament, s’han donat els 500€ que es van recollir amb les donacions voluntàries fetes pel públic durant el procés de reserva d’entrades pels espectacles del festival de dansa de Figueres. Tot i que les entrades eren gratuïtes, el festival va habilitar per primera vegada un sistema per recollir aportacions econòmiques amb l’objectiu de destinar aquests diners a una finalitat social.

Amb aquesta iniciativa, Figueres es MOU dona resposta a una de les seves línies estratègiques que té per objectiu contribuir al benestar de les persones i fomentar la cohesió social. El Grup Iris és una associació creada per poder donar abric a les dones afectades de càncer de mama i ajudar-les a cobrir les necessitats emocionals i físiques que es deriven d’aquesta malaltia.

Davant dels bons resultats de l’experiència, el festival mantindrà en pròximes edicions aquesta iniciativa per destinar la recaptació a finalitats socials.