Edició 2021

*NOVETAT | Aquest any hi ha dos tipus de modalitats d’entrades. 

Pots escollir la opció d’entrada GRATUÏTA o entrada amb DONACIÓ a una entitat social.

PROGRAMA

1 de juliol

18:30h 19:00h 19:30h

Museu de l'Empordà

Rober Gómez i Virginia Gimeno

Punteggio Per Due Corpe 75/50

Amb motiu del 75/50 aniversari de Museu Empordà de Figueres, el festival Figueres es Mou col·labora amb l'intèrpret figuerenc Rober Gómez per a la presentació d'una obra "site specific" al museu.

1 de juliol

20:30h

Auditori Convent dels Caputxins

Guille Vidal-Ribas & Javi Casado

Transmissions: Conferència Ballada sobre Danses Urbanes

Transmissions és una conferència-espectacle que combina música, audiovisuals, paraula i moviment en viu per a explicar les danses urbanes en totes les seves dimensions.

2 de juliol

20h

Plaça Josep Pla

Olatz de Andrés

Dopple leo – Lokke

Doppel-Leo és una càpsula coreogràfica que camufla i fon dos cossos en un anar i venir del que és escultòric a l'acció. Forma part d'una sèrie de càpsules coreogràfiques dins el projecte Doppelgänger.

2 de juliol

20h

Plaça Josep Pla

Marcat Dance

Adama

Adama és una dansa que emergeix des de les profunditats. És dansa tel·lúrica. De terra i arrels enrevessades. De naturalesa salvatge, d'arbres separats en la superfície que confonen les seves arrels sota terra.

2 de juliol

20h

Plaça Josep Pla

Esa Gente

Per se

Per se el que és. És en si mateix, de per si, per pròpia iniciativa. Tres cossos ocupant espai. Tres persones que caminen i es miren i s'acosten i s'allunyen i es toquen.

2 de juliol

22h

Castell de Sant Ferran

Haa Collective

Picadero

Picadero és una trobada amb l’origen. És la combinació de llenguatges tradicionals i contemporanis que sorgeixen de la barreja cultural i la seva adaptació a través del temps.

3 de juliol

20h

Plaça Josep Pla

Titoyaya Dansa

Social Animal

Sol en una illa deserta, o amb el teu pitjor enemic en una illa deserta? Social Animal parla de l'empatia, de com ens relacionem els éssers humans i de com ens sentim sols quan en exclouen d'un grup.

3 de juliol

20h

Plaça Josep Pla

Colectivo Banquet

Rojo rojo verde

Tres persones, un espai comú i interessos no tan comuns. Estem parlant d'una comunitat? Rojo Rojo Verde és una exploració física de l'equilibri entre l'individualisme i el suport entre individus.

3 de juliol

20h

Plaça Josep Pla

UnaiUna

Goosebumps

"Els ballarins són els atletes de Déu" va dir Albert Einstein. I no s'equivocava. Us presentem tres guerrers: Palmira, Sebastián i Rocio. Ells entren al combat amb els seus pompons i purpurina.

3 de juliol

22h

Parc Bosc

Bivouak Cie

Perceptions

Perceptions és un viatge a cor de l'imaginari quàntic on l'infinitament gran es troba amb l'infinitament petit. Una estructura difractada revela espai i temps relatius, dimensions paral·leles.

4 de juliol

19:30h

Castell de Sant Ferran

Tres Tristes Tios

Tres Tristes Tios

Que has trobat? Que has perdut? Infinites maneres d'emprendre camins en la pèrdua i la trobada al llarg de la vida. Infinites situacions en les quals es troben juntes, quin és el punt de partida?

4 de juliol

19:30h

Castell de Sant Ferran

Amer Kabbani

Runa

Runa. Restes. Història. Construcció. Destrucció. Records que queden oblidats. Síria. Arrels. Mort. Vida. Identitat.

4 de juliol

19:30h

Castell de Sant Ferran

Miquel Barcelona

Roges

Des de l'agost de 2020 fins al setembre de 2021, a través del procés de creació de Roges, s'intervindran artísticament espais de memòria de la època de postguerra i es nodrirà el contingut, estètica i dramatúrgia de la peça final.

4 de juliol

22h

Plaça Josep Pla

Kolektivo Konika

La punta de mi nariz

Tornem als orígens per reconstruir la memòria comú. Costums sense sentit aparent, però que expliquen la nostra manera de ser. La punta de mi nariz parla de sis cossos en joc i de sis mons.

Horaris i Ubicacions

comerç figueres

Del 28 de juny al 4 de juliol ensenya la teva entrada del MOU i gaudeix d’un 10% de descompte als següents establiments:

EQUIVALENZA
RELLOTGERIA STRASS
JOIERIA CARBONELL
THE SWEET LAB
ALAIN AFFLELOU
DIN A-12
JOIERIA FERRER
PROMISE 10% (compra mínima 20€)
COPYCENTER
CULINARIUM 10% (compra mínima de 40€)
SIGLO XX
BLAU

#Culturasegura

Entre totes podem fer que el festival sigui un espai de trobada i segur on gaudir de la dansa i la cultura. Si us plau, respecteu les mesures de seguretat , el no compliment de les mateixes comportarà l’expulsió de l’espai. 
MESURES DE SEGURETAT
mascareta
• Per accedir als espais de representació i durant tot el transcurs del festival, serà obligatori l’ús de mascareta.
mans
• Als accessos dels espais de representació hi hauran dispensadors de gel hidroalcohòlic a disposició del públic. 
distancia

• Cal fer reserva de seient de manera anticipada i descarregar-la al mòbil per accedir a l’espai de representació. La reserva serà requerida a l’accés.

• En el cas d’impossibilitat de reservar entrada prèviament, es podrà anar directament a l’espai d’actuació i posar-se en la llista d’espera. 

• Cal arribar als espais de representació amb antelació, aconsellem un mínim de 20 minuts, per facilitar l’entrada esglaonada. 

• S’ocuparan els seients per ordre d’arribada. 

• L’aforament i la disposició dels seients compliran les distàncies de seguretat requerides. 

• L’accés i el desallotjament dels espais s’efectuarà de manera esglaonada i sota control del personal del festival per garantir la distància de seguretat en tot moment. 

Si penses que pots tenir símptomes de la COVID-19 o has estat en contacte amb algú positiu, si us plau, queda’t a casa. 

L’organització es reserva el dret en qualsevol moment d’alterar, modificar o suspendre el programa del festival, si així ho aconsellen les institucions sanitàries o per inclemències meteorològiques.