Edició 2020

PROGRAMA

4 d'Octubre

18:00h.

Plaça Josep Pla

Colectivo Glovo

Mapa

Mapes d'altres cossos. Intercepta la línia. Continua, estàs dins. No temis, la Natura avorreix el buit. Com onades de l'oceà volent ser oceà, així som. Continua. Segueix-me. Jo et segueixo.

4 d'Octubre

18:00h.

Plaça Josep Pla

OSA + MUJIKA

Expectations will not kill you

Expectations will not kill you parteix del sentiment de fracàs que patim quan els nostres objectius no s’assoleixen. Tot i així, no és una peça derrotista, al cap i a la fi, vivim entre les expectatives frustrades i les noves il·lusions.

4 d'Octubre

18:00h.

Plaça Josep Pla

Joan Català

Pelat

Veure i observar l’artesania,. Pelat combina el moviment, el teatre gestual, el circ i la dansa d’una manera magistral i innovadora.

9 d'Octubre

19:30h.

Auditori Caputxins

Explica Dansa

Una Conferència Ballada

La nova proposta escènica de Toni Jodar es troba entre la conferència i l’espectacle. Ens parla de la història recent i les tendències d’ ara, tot fent memòria dels mestres que han marcat les seves experiències professionals.

9 d'Octubre

22h.

La Cate

Levan Akin

Solo nos queda bailar

La vida de Merab dona un tomb quan apareix el despreocupat i carismàtic Irakli i es converteix en el seu rival més poderós i en el seu major objecte de desig.

10 d'Octubre

18·18:30·19h

Museu Empordà

Azucena Momo

Dones Ballen Dones

La peça pren l’exposició “Dones artistes de l’Alt Empordà” (1830-1939) com a punt de partida i vol provocar un canvi de perspectiva en el públic: l’espectador passa a formar part de l’espai com a objecte i de ser qui observa a ser observat.

10 d'Octubre

19:30h.

Plaça Josep Pla

Magí Serra i Anamaria Klajnscek

Cossoc

Cossoc qüestiona la frontera del que és privat i el que és públic. Què compartim i què no, què significa ocupar l'espai públic exposant la vulnerabilitat. L’espectador es troba, gairebé en la posició d'un voyeur.

10 d'Octubre

19:30h.

Plaça Josep Pla

La Sala

Fight

La relació que l’esser humà té amb la lluita és primitiva. Aquesta ha estat present des de l’inici dels temps. La Sala aprecia la lluita com un element fonamental de la vida en general i de la dansa en particular.

10 d'Octubre

19:30h.

Plaça Josep Pla

Antes Collado

¿A quién le importan las heridas cuando se está bailando? 1, 2, 3

Visc una mort vivent. Davant d'una existència sense vigor, una vegada i una altra els meus peus es mobilitzen per encarar el desastre. A ritme de polka em danso i l’acullo.

10 d'Octubre

22:00h.

Esglesia Sant Pere

MUMUSIC CIRCUS

FLOU PAPAGAYO

Un atreviment espontani i necessari. Una imprudència irremeiable per donar peu al poema més pur i més senzill... Flou Papagayo no és un espectacle explicable, senzillament és. Passa. I el fem.

11 d'Octubre

12:00h.

Parc de les Aigües

La Buena Compañia

La Bugada

La Bugada és una evocació del que succeïa als safareigs quan les dones s’hi reunien per parlar dels seus assumptes. Un espai públic on no només s’hi rentava i esbandia la roba bruta…

11 d'Octubre

18:00h.

Institut Ramon Muntanter

BrodasBros & Kukai Dantza

TOPA

Sona una música i quatre joves arrenquen a ballar en una plaça qualsevol. Dansa tradicional basca i ballarins de hip hop units pel seu espai vital: el carrer.

11 d'Octubre

18:00h.

Institut Ramon Muntanter

Cia INMOTUS

EL·LA

Partint de la figura de la Geisha, EL.LA analitza diferents facetes en les que la societat masculina ha etiquetat a l'energia femenina

11 d'Octubre

19:00h.

Institut Ramon Muntanter

Vero Cendoya

La Partida

Futbol i dansa, dos mons antagònics, o no? La Partida és una reflexió sobre els valors socials i els límits entre l’esport i l’espectacle.

4-11 d'Octubre

La Cate

Petra Vlasman + Gràcia del Ruste

Remor

Remor vol reivindicar el safareig com a espai públic històric on les dones feien una feina digna. Els safareigs esdevenen un escenari per intervencions performatives. Provoquen reflexió i debat sobre la pèrdua d'espais públics, de compartir i d'apoderament i el rol de la dona i de l'home en la societat d'abans i la d’ara.

Horaris i Ubicacions

#Culturasegura

Entre totes podem fer que el festival sigui un espai de trobada i segur on gaudir de la dansa i la cultura. Si us plau, respecteu les mesures de seguretat , el no compliment de les mateixes comportarà l’expulsió de l’espai. 
MESURES DE SEGURETAT
mascareta
• Per accedir als espais de representació i durant tot el transcurs del festival, serà obligatori l’ús de mascareta.
mans
• Als accessos dels espais de representació hi hauran dispensadors de gel hidroalcohòlic a disposició del públic. 
distancia

• Cal fer reserva de seient  de manera anticipada i descarregar-la al mòbil per accedir a l’espai de representació. La reserva serà requerida a l’accés.

• En el cas d’impossibilitat de reservar entrada prèviament, es podrà anar directament a l’espai d’actuació i posar-se en la llista d’espera. 

• Cal arribar als espais de representació amb antelació, aconsellem un mínim de 20 minuts, per facilitar l’entrada esglaonada. 

• S’ocuparan els seients per ordre d’arribada. 

• L’aforament i la disposició dels seients compliran les distàncies de seguretat requerides. 

• L’accés i el desallotjament dels espais s’efectuarà de manera esglaonada i sota control del personal del festival per garantir la distància de seguretat en tot moment. 

• El programa de ma i la informació dels espectacles estarà únicament disponible en línia. En els espais de representació no es facilitarà cap programa de mà en format paper.

Si penses que pots tenir símptomes de la COVID-19 o has estat en contacte amb algú diagnosticat de virus, si us plau, queda’t a casa. 

L’organització es reserva el dret en qualsevol moment d’alterar, modificar o suspendre el programa del festival, si així ho aconsellen les institucions sanitàries o per inclemències meteorològiques.