fbpx
País/Regió: Espanya/Catalunya
Duració: 50 minuts

FLOU PAPAGAYO és un flux i no un teatre.
És un flou massiu i global.
Forma part d’arreu i correspon a tot. Flou Papagayo no és un espectacle explicable. Flou Papagayo senzillament és.
Passa. I el fem.
Tres caràcters sensibles i caòtics
peregrinen circularment en una pista de Circ Eterna i Universal. Les emocions i el deliri per compartir són l’impuls d’aquest curiós viatge on cada un d’ells aconsegueix convèncer a l’altre d’allò que ni ell mateix sap.
I és que Flou Papagayo no es pot saber,
perque només se sent.
Una incansable necessitat de seguir excavant per redescobrir les mil cares i matisos d’aquest Papagayo Interior,
que no es cansa d’udolar per expressar-se incondicionalment, sense lleis ni codis,
indispensable conductor del nostre recorregut vital i escènic.
El “PAPAGAYO” interior,
símbol de la més brillant demència que alimenta el nostre esperit creatiu.
El “FLOU”,
l’acte transcendent que sacseja i fa batre el Papagayo Universal.
FLOU PAPAGAYO,
un atreviment espontani i necessari. Una imprudència irremeiable per donar peu al poema més pur i més senzill…

Crèdits:

Autors, direcció: Clara Poch i Marçal Calvet. / Intèrprets: Luc Lucario, Sarah Anglada, Eva Szwarcer. / Composició musical : Marçal Calvet i Clara Poch. / Dramatúrgia: Clara Poch. / Escenografia i estructura: Marçal Calvet. / Disseny llums i so: Marçal Calvet. / Vestuari: Alex de Ponzoña. / Producció: Mumusic Circus. / Producció executiva i Difusió: Daphné Malherbe i Mumusic Circus. / Agraïments Joan Català i Magí Serra. / Coproductors : Fira del Carrer de Tàrrega, Mostra infantil i juvenil de Igualada, Ajuntament de Sant Celoni Ajuts : Projecte beneficiari del dispositiu «Compañonaje» del projecte de cooperació transfronterer De Mar a Mar en el marc del programa POCTEFA. / Amb l’ajut de La Central del Circ de Barcelona.ICEC, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Sobre la companyia "MUMUSIC CIRCUS":

MuMusicCircus és una companyia de circ contemporani cofundada per Clara Poch i Marçal Calvet que neix l’any 2008 amb un registre-tot públic, una ompli diversitat pluridisciplinari, fen espectacles de tot àmbit com carrer i sala.

Crea els següents espectacles:

“Merci Bien” (2008)
Premi Públic Mostra d’Igualada – 2010
Premi Millor Espectacle Familiar a Catalunya, Revista Zirkolica -2010
“Roda, món” (2010)
Premi del Públic al Festival de Chiclana de la Frontera en 2011 Nominat a Millor espectacle de Circ al premis Zirkolica en 2011
“Petits Princeps” (2013) “Amigoo” (2016)
Nominat millor espectacle de Circ de Catalunya, Revista Zircolica- 2016
“Flou Papagayo” (2018)
Premi Zirkolika 2018 pel millor espectacle de carrer.
Premi Circaire 2019 pel premi del públic.
Nominat al gran premi BBVA de Zirkolika 2019.
Nominat al XXI premi de la Critica d’Arts Escèniques 2018 en la categoria Arts de carrer. Candidat seleccionat al premi Max 2019 en la categoria d’espectacle familiar
Mumusiccircus no para de rodar els seus espectacles per Catalunya i arreu del món (London National Theatre, Festival Corea, Singapur, Itàlia, Suïssa- Festival mundial du Cirque Geneve, França, Polònia… entre d’altres) amb mes de 1000 actuacions lo que les permeti poder gaudir de las caloroses acollides dels varis públics.
Paral·lelament, la companya ha sigut sol·licitada per dirigir artísticament diversos esdeveniments en Catalunya com la direcció del cabaret-circ de les «Festes de la Mercè» de Barcelona, el Circ del any de Terrassa, el Cabaret de circ del Ateneu Popular de Nou Barris de Barcelona, la direcció del espectacle inaugural del festival Trapezi de Reus, …
Del interior a l’exterior i sense normes, unes formes i tècniques es propagant. Sempre des de l’emoció, mostrant el mes sincer i essencial de nosaltres mateixos. Un circ personal que busca i cerca a traves del moviment, les acrobàcies, la musica i la manipulació de nostres cos i nostres objectes. Amb una única intenció de actuar, transmetre i compartir.

OSA + MUJIKA

Expectations will not kill you

Plaça Josep Pla
Diumenge 4 d’Octubre a les 18:30h.

País/Regió: Espanya/País Basc
Duració: 15 minuts

Sinopsis:
Expectations will not kill you parteix del sentiment de fracàs que patim quan els nostres objectius no s’assoleixen, de la inestabilitat emocional que crea aquesta sensació de derrota. El punt de partida és l’instant que tant hem somiat, el moment de trobar aquella persona que tant havíem desitjat…. Quantes tardes hem passat imaginant què ens oferiria la nit? I qui no ha tornat ensopit cap a casa perquè els somnis no s’han acomplert? Malgrat això, Expectations will not kill you no és una peça derrotista. Ens parla de les esperances i els impulsos que ens fan reviscolar. Al cap i a la fi, vivim entre les expectatives frustrades i les noves il·lusions.

Potser la nit no va acabar d’anar tal i com havíem projectat, potser va ser diferent del que havíem previst, però va ser igualment meravellosa.

Crédits de l’Espectacle:
Direcció: Osa + Mujika
Coreografia: Jaiotz Osa
Intèrprets: Raymond Naval, Jaiotz Osa
Vestuari: Xabier Mujika
Vídeo i Foto: Etanowski

Sobre la Companyia:
Osa + Mujika neix el 2017 de la trobada artística entre Jaiotz Osa i Xabier Mujika. Jaiotz Osa és ballarí i coreògraf. Xabier Mujika és dissenyador de vestuari i d’espais escènics. La unió Osa + Mujika sorgeix de la necessitat de donar resposta a les seves inquietuds en dansa i arts visuals.

La seva primera peça (Suddenly) va ser seleccionada per la Red Acieloabierto 2017 i presentada en festivals nacionals i internacionals. Posteriorment van estrenar Suddenly III (2018), seleccionada pel circuit Danza a Escena 2019, i Kenophobia (2019).

Actualment estan de gira amb Expectations will not kill you, una peça concebuda per a espais no convencionals.

https://www.facebook.com/Osa-Mujika-1938794129714287
https://www.instagram.com/osa_mujika/

Fundador i Director

Roger Fernández Cifuentes

Originari de Figueres (Espanya), Roger és el fundador i director d’AGITART.

Graduat a l’Institut del Teatre (Barcelona) i exmembre de VERVE (Companyia de Postgrau de la Northern School of Contemporary Dance, Leeds), Roger ha treballat amb una varietat de coreògrafs internacionals, entre ells Ben Wright, Frauke Requardt, Angus Balbernie, James Wilton, Matthew Robinson i Jessica Kennedy.

Com a coreògraf emergent, Roger ha estat guardonat amb diversos premis coreogràfics entre ells el primer premi en el Concurs Internacional de Dansa de Riba-Roja, al Concurs Internacional Ciutat de Barcelona de 2012, i el premi del públic al Certamen Coreogràfic de Sabadell. Des de la seva formació, ha estat creant peces per la Companyia AGITART incloent “Life”, “ADaliN”, “Pandora” i “Sand”, que han realitzat gires a escala nacional i internacional a Espanya, Bèlgica i el Regne Unit. L’any 2015, Roger va ser seleccionat per participar en un programa de coreògrafs emergents, Exit Visa, a The Place, Londres.

Paral·lelament a la seva tasca com a codirector, mestre, coreògraf i programador amb AGITART, Roger continua treballant professionalment com a ballarí i coreògraf per a altres projectes.

Producció

Georgina Aviés Sarrias

Nascuda a Barcelona el 1994, Georgina és cap de producció del festival Figueres es MOU.

Georgina és graduada a l’Institut del Teatre en l’especialitat de dansa Contemporània l’any 2012 i posteriorment és membre del Ballet Junior de Geneve sota la direcció artística de Sean Wood i Patrice Delay fins a l’any 2014.

Georgina ha treballat amb coreògrafs internacionals com, Barak Marshall, Andonis Foniadakis, Yann Marussich, Marina Mascarell i Ioannis Mandafounis, entre d’altres.

Com a ballarina Georgina forma part d’Habemus Corpus Dance Company amb peces com TEEN TIME GONE (2016) i AIRE (2017), estrenada dins de la programació del Festival Grec de Barcelona. També des de l’any 2016 és intèrpret a la companyia Addaura Teatre Visual dirigida per Teia Moner, on ha participat en diverses produccions.

Georgina forma part d’AGITART des de l’any 2014 liderant tallers de moviment dins del projecte AGITART educa, impartint tallers regulars a escoles primàries dins del projecte de planters de Conarte Internacional, entre d’altres projectes.

Director Workshops Professionals i Assessorament Artístic

Gianluca Vicentini

Originari d’Itàlia, en Gianluca és el Director dels Workshops i Assessor Artístic d’AGITART.

En Gianluca ha treballat a la Northern School of Contemporary Dance a Leeds com a Director Artístic de VERVE i ha estat el Cap de Desenvolupament Professional.

Sota la seva direcció, la companyia ha treballat amb coreògrafs internacionals com ara Lea Anderson, Anton Lachky, Akram Khan, Kerry Nicholls, Ben Wright, Theo Clinkard, Luca Silvestrini i Efrosini Protopapa, fent extensa gira per Europa.

Al mateix temps que dirigia el Riley Theatre, en Gianluca va establir “Connections”, un pla de desenvolupament artístic professional i d’alt rendiment d’un any de durada. Aquest va incloure “Northern Connections”, programa específicament dissenyat per artistes emergents amb seu al nord d’Anglaterra. També ha estat involucrat en una col·laboració amb l’Institut Henry Moore i Tino Sehgal per a la recreació de “Kiss”.

Abans de traslladar-se a Leeds, en Gianluca va ser l’Assitent de Direcció Artística de Iceland Dance Company i va col·laborar com a Director d’Assaig per Carte Blanche. També va ser Director Artístic de Spiral Dansflokkur, una companyia de joves ballarins amb seu a Islàndia.

En Gianluca aporta la Direcció Artística a artistes independents, programant i treballant a nivell internacional a través de la indústria de la dansa, així com també dirigint i donant-los suport.