11ONZE

Companyia Vero Cendoya

Biblioteca Fages de Climent
3 de juliol — 19.30 h

  Preu: Gratuït

Coreografia
Vero Cendoya

Interpretació
Vero Cendoya, Adèle Madau i Laia Martí.

Durada
20 minuts

Peça inclusiva que explora l’univers de Josep Maria Espinàs

11ONZE és el retorn de l’Olga als 10 petons del seu pare, protagonistes del llibre El teu nom és Olga, en què Josep Maria Espinàs escriu cartes a la seva filla. Ara serà el torn d’Olga per parlar/ballar al seu pare.

La proposta és un projecte de Vero Cendoya que explora, mitjançant la dansa, l’univers d’Espinàs, basant-se en dos dels seus llibres més destacats: El teu nom és Olga (com a referència de forma, amb Laia Martí, una jove intèrpret amb síndrome de Down, com a protagonista) i La festa segueix (en el contingut).

11ONZE, igual que els últims quatre espectacles de la Vero Cendoya, és una peça inclusiva que té com a objectiu celebrar les diferències, alhora que suposa una continuació de la lluita d’Espinàs per la normalització de les persones amb síndrome de Down. Aquesta peça cerca traduir i presentar, mitjançant la dansa, la literatura senzilla i contundent de l’autor, amb un llenguatge de moviment proper i carregat d’imatges. Pensaments i memòries plens d’humor que les tres intèrprets presenten a l’espectador mitjançant el moviment, la paraula, i la música en viu.

La proposta forma part del cicle Balla’m un llibre i es porta a terme amb el suport del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura i l’APdC (Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya).